We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Hitler

by Olax

/
 • Digital Album
  Streaming + Download

  Doneer € 1,- (of meer) aan Olax' carrière en ontvang:
  - 'Koekje erbij', de ongecensureerde video (divx);
  - 'Koekje erbij', de niet eerder gecensureerde mp3 (flac);
  - 'Niet bij elkaar', de YouTubevideo die Olax' carrière in gang zette (wmv);
  - Een kalmerende bureaubladachtergrond (1200x800 en 1024x768) uit 'Koekje erbij' (png);
  - Het gevoel dat je iemand die het goed kan gebruiken iets dat je zelf nauwelijks mist gegeven hebt. (Sommige dingen zijn onbetaalbaar. Voor de rest is er PayPal.)
  Purchasable with gift card

    €1 EUR  or more

  You own this

   

 • Full Digital Discography Full Digital Discography

  Get all 8 Olax releases available on Bandcamp and save 80%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Olax covert The Vandals, Als je corona krijgt dan ben je morgen dood, Hippe hebbedingetjes, God, Kusjes, Mullet, Hitler, Goed genoeg, and 325. , and , .

  Purchasable with gift card

    €2.20 EUR or more (80% OFF)

  You own this

   

1.
Koekje erbij 03:07
Op een eenzame dag, in een eenzaam café, in een eenzaam petieterig stadje Zit een eenzame man, met z’n eenzame thee, zonder eenzame vrouw aan zijn zij En de eenzame man, leest z’n eenzame krant, neemt een eenzame slok, met een eenzame blik In zijn eenzame ogen, van zijn eenzame thee, met een eenzaam koekje erbij Die man, was ooit gelukkig, welvarend, maar alleen ’t Was eenzaam aan de top, waar hij door iedereen Werd aanbeden, of juist gemeden Werd bezongen of juist verdrongen ’t Is de reïncarnatie van Hitler En hij zit hier een soort van voor straf ’t Is zijn hel, maar het kan hem niet deren Want je kan altijd slechter reïncarneren Hij had jou kunnen zijn Maar misschien ben jij Lenin of Stalin Hij had mij kunnen zijn Maar we kunnen het toch niet bepalen Op een eenzame dag, in een eenzaam café, in een eenzaam petieterig stadje Zit een eenzame man, met z’n eenzame thee, zonder eenzame vrouw aan zijn zij En de eenzame man, leest z’n eenzame krant, neemt een eenzame slok, met een eenzame blik In zijn eenzame ogen, van zijn eenzame thee, met een eenzaam koekje erbij

about

Gebruikte media:
- MS Paint
- Pinnacle Studio
- Google Image Search
- Archief Olax

credits

released February 4, 2011

Muziek, tekst, tekeningen, video (cc) 2010-2011, Olax. Foto's © hun respectievelijke houders. Hier gebruikt onder de noemer 'fair use' (naar US Copyright Act 1976, titel 17, sectie 107).

license

tags

about

Olax 'S Gravenhage, Netherlands

Olax moet vooral z'n bek een keertje houden, maar zolang mensen dingen van hem blijven lezen en luisteren gaat hem dat maar moeilijk af, lijkt het.

contact / help

Contact Olax

Streaming and
Download help

Report this album or account